Professionals in Digital Print Technology

Krátká tisková zpráva – Sdružení Signmekingu

Dne 28. 11. 2017 se uskutečnila poslední schůze Signmekingu v Praze, v prostorách jednoho z členů sdružení HSW.

Součástí schůze byla prezentace na téma: Výhled materiálně technické základny Polygrafie do roku 2010, která byla přednesena panem Dr. Ing. Josefem Opletalem.

Dále se rekapitulovala činnost sdružení v roce 2017, Den Signmekingu v Bratislavě a plán činnosti pro rok 2018.

Pracovní odpoledne a večer byl završen příjemným posezením členů sdružení v restauraci Léta Páně, kde si každý mohl vychutnat lahodnou chuť místního piva a dalších dobrot.

Jednatel společnosti Effetec, pan Michal Frantík, hodnotil uplynulý rok slovy: „Určitě nám rok 2017 ve firmě Effetec přinesl pozitivní výsledky, co se týče členství ve sdružení Signmekingu. Jako výrobci velkoplošných digitálních UV tiskáren jsme jednoznačně hrdým členem tohoto sdružení, které nám rozšiřuje spolupráci a možnosti na trhu Signmekingu jako takového. Navíc díky Dnu Signmekingu, jsme se mohli představit i na slovenském trhu, což nám přineslo spoustu zajímavých kontaktů ze strany zákazníků, trhu a médii v této oblasti. Určitě budeme v budoucnu dále členové a budeme úzce spolupracovat s některými dalšími členy sdružení.“